Uutiset

Tervetuloa lenkkeilemään porukassa ja hakemaan kouluttajan vinkit sujuvampiin kävelyihin sunnuntaisin 20.11 ja 4.12 klo 11-12.

Marraskuun 28. alkaa neljän kerran pentukurssi pennuille ja pennun mielisille Kurssilla on tarkoitus tutustua omaan koiraan yksilönä ja harjoitella monia tärkeitä taitoja, kuten; kontaktia, hihnataitoja ja erilaisia hoitotoimenpiteitä.

Lokakuun ensimmäinen päivä alkaa neljän kerran pentukurssi 2-6 kuukautta vanhoille pennuille (klo 12:30-13:30). Kurssilla on tarkoitus tutustua omaan pentuun yksilönä ja harjoitella monia pennulle tärkeitä taitoja, kuten; kontaktia, luoksetuloa, hihnataitoja ja erilaisia hoitotoimenpiteitä. Kurssille mahtuu mukaan viisi koirakkoa.

Hihnakurssi

04.06.2022

Heinäkuussa (5.7 klo 19:15-20:15) alkaa matalan kynnyksen, neljän kerran hihankurssi Savonlinnassa. Kurssilla pääsette koirasi kanssa harjoittelemaan erilaisia tukitaitoja haastaviin lenkkeilytilanteisiin, kuten ohituksiin tai muiden kiihdyttävien asioiden kohtaamisiin. Opit myös palkitsemaan koiraasi monipuolisesti sekä kurssilla harjoitellaan...

Puuhakurssi

03.06.2022

Kurssilla opetellaan erilaisia hauskoja sekä hyödyllisiä temppuja ja samalla opit käyttämään erilaisia koulutustekniikoita, kuten sheippaamista, houkuttelua ja kohdetyöskentelyä apuna koirasi kouluttamisessa. Kurssilla käydään myös läpi erilaisia keinoja virikkeellistää koiraa kotioloissa.